2011. április 30., szombat

Árkosi Művelödési Kőzpont

Akit érdekel látogasson el az árkosi művelődési központ honlapjára. Ők is a magyar kultúra képviselőiként tartják számon magukat.

Kis ízelítő erről: "Az Árkosi Művelödési Központ kulturális közintézmény, jogi személy, költségvetésen kivúli jövedelmekböl és az állami jövedelemböl fenntartott intézmény, amelyik a Kultura és a Művelödési Minisztérium alárendeltsége alatt működik."


"Mint kulturális kőzintezmény, az Árkosi Művelödési Kőzpontnak a kővetkező a fő hatáskőre:
• szervez és környezetet teremt az ismertető tevékenységeknek, a nemzeti és univerzális kultura és művészet értékeinek terjesztésének, a nép alkotó lehetőségeinek fejlesztésének és erősitésének minden alkotási és müvészeti előadás vagy szórakoztató területén;..."

Hát, nekem ez tényleg durva.

A honlap: http://www.ccarcus.ro/modules.php?name=Centruldecultura&nylv=hu

Felváltották kettőbe

Egyszólenneamúgy. Úgy hogy hely telen.

Ezt ki halazná holnapra?

Önképzokör



Nem is zavarna annyira, ha nem irodalmi kört népszerűsítene ez a cikk.

Sugárut



2011. április 28., csütörtök

Lekamerálttak a mikrófonnal

Bene vagyunk a tévébe, katincsá idde.

"Köszönnettel" a Heti Hirdetőnek!

Jutalom ellenében én is megtanálnám

Blogunk iránt egyre nagyobb az érdeklődés, a tegnap a Duna tévé stábja készített interjút velem a létrejöttéről. Ugyanakkor örömmel nyugtázzuk azt is, hogy blogunkhoz egyre többen csatlakoznak, többek közt szeretettel köszöntjük Bálint Esztert, a Krónika Erdélyi hírek rovatának vezetőjét. Természetesen örülünk azoknak is, akik ugyan nem csatlakoztak (még!) hozzánk, de éles szemmel és "csőre töltött fényképezőgéppel" járnak a világban. Tünde Székelyudvarhelyen örökítette meg a fotón látható "gyöngyszemet", az alsó képen pedig az is látható, hogy a hirdetés "szerkesztője" elveszett tacskóját keresi. Sőt, a becsületes "megtanálóját jutalom ellenében részesiti".

2011. április 26., kedd